Planleggingsdag og skolefri fredag 20. november

Slik kan det være å ha hjemmeskole - og et par tips

Vi har fortsatt hjemmeundervisning i uke 47 etter råd fra kommuneoverlegen. Det er enda ikke helt klart hvordan det blir i uke 48.

Ulrik og Tuva i Lierposten

Ulrik Pharo Lohne og Tuva Pharo er to av våre elever som er blant landets beste i hver sin idrett- roing og håndball. I tillegg er de fetter og kusine.

Info til elever i karantene

Smittesporingsteamet i Lier kommune har bedt oss om å formidle følgende til elever som er  i karantene:

Krav om legeerklæring fjernes ut skoleåret 2020/2021

Den midlertidige forskriften om fravær er videreført ut skoleåret 2020/2021. Praksis som ble etablert første gang da forskriften ble vedtatt, opprettholdes. Shutterstock

Gjennomføring av Elevundersøkelsen

Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse fra Utdanningsdirektoratet der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Ved St. Hallvard vgs gjennomføres den i år i uke 46 og uke 47.

Nå er skoleruta for 2021 til 2023 vedtatt

Fylkestinget i Viken har vedtatt skoleruta for skolene i Viken for de to neste skoleårene.  Se de nye skolerutene for 2021 til 2023.

Slik er rutinen når elever blir syke på skolen

For å hindre at smitte spres på skolen, har vi laget en rutine for hva som skjer dersom en elev blir syk i løpet av skoledagen og det er mistanke om korona.

Elevrådsseminar med Viken 27. 10. 20

Tema: Hvordan kan elevrådet bidra til god elevpåvirkning på skolen?

Høstdans 20. - 23. oktober

3. klasse på St. Hallvard danselinje presenterer en forestilling med navn "Breaking News!". Forestillingen er laget av elevene og handler om samfunnsrelaterte temaer presentert gjennom dans.