Aktuelt

Vi søker: Tilkallingsvikarer i studiespesialiserende fag

Er du vår nye tilkallingsvikar? St. Hallvard videregående skole søker tilkallingsvikarer i fagene spansk, tysk, rettslære, informasjonsteknologi og markedsføring og ledelse. Tilkallingsvikarene må kunne stille på kort varsel.  

Vår historielærer Kim Hjardar: Intervjuet av japansk TV om vikingtiden

Kim Hjardar er ekspert på vikinger og har i tillegg gitt ut en rekke bøker. Nå stiller han i en japansk dokumentar om vikingtiden. - Det er moro at det er interesse for historie om vikingtiden også i Japan, synes Kim.  

Var du avgangselev på videregående i vår og fikk ikke bestått?

Nå tilbyr Viken fylkeskommune intensivkurs for avgangselever som våren 2020 fikk ikke vurdert (IV) eller karakteren 1 i ett eller flere fag. Du får hjelp til å fullføre og bestå, og kan sikre deg studie- eller yrkeskompetanse. Oppmeldingsfristen er 15. september, og du avlegger eksamen i november–desember.    

Forelder/foresatt til elev i Vg1 eller Vg2

Vi beklager at dere fortsatte ikke har fått tilgang til vårt nye skoleadministrative system Visma InSchool og slik også innsyn i fravær, timeplan, karakterer m.m. Viken fylkeskommune jobber med dette og håper alt er i orden til høstferien.    

Foresatte har ennå ikke tilgang til VIS Visma InSchool

Av hensyn til personvern kan vi ikke hente informasjon om foresatte til elever over 18 fra folkeregisteret til Visma InSchool (VIS). Det medfører at leverandøren må lage en ny løsning der elevene selv kan gi foresatte tilgang. Vi må derfor dessverre utsette å gi foresatte, også til elever under 18 år, tilgang til VIS. Vi håper at vi kan gi foresatte tilgang før høstferien .  

Velkommen som Vg1-elev

For å få en trygg og positiv skolestart og et godt skoleløp ønsker vi å starte med en samtale med deg, foresatte og kontaktlærer. Vi ønsker at minst en av dine foresatte blir med på samtalen.  

Nyhet: Vg2 og Vg3-elever

For å få en trygg og positiv skolestart og et godt skoleår ønsker vi at du har en oppstartsamtale med kontaktlærer.      

Du kan søke om stipend når du har fått skoleplass

Se hvordan du søker om stipend og sjekk hvor mye du kan få.        

Åpningstider i sommer

Kontoret er stengt i uke 28-31 og åpner igjen mandag 3. august. Merk også info om faktura på skolebøker!  

Til toppen