Aktuelt

Søke skoleplass til høsten?

Alle elever i Viken kan søke på alle de fylkeskommunale videregående skolene i Viken. 

Du kan søke på alle de fylkeskommunale skolene.

Nå er tiden inne for å søke videregående opplæring. Alle elever i Viken kan søke på alle de fylkeskommunale videregående skolene, og du får prioritert plass på nærskolen din. 

Går du i 10. klasse og ønsker å bli mer kjent med St. Hallvard vgs?

Her får du informasjon om de ulike linjene på skolen vår. I tillegg til studiespesialiserende har vi idrett, toppidrett håndball og -fotball samt musikk, dans og drama. Du får studiekompetanse uansett hva du velger!      

Skole og korona – hvem avgjør om skolen skal stenge?

– Viken fylkeskommune som skoleeier har ikke myndighet til å stenge en skole. Den beslutningsmyndigheten ligger til lokal helsemyndighet og ikke til fylkeskommunen eller den enkelte skole.

Til årets 10. klassinger og foresatte

«Åpen telefon» – onsdag 13. januar, kl. 17.00-19.00.  Vanligvis arrangerer St. Hallvard vgs praksisdager for 10. klassingene i Lier i november, og i tillegg en «Åpen kveld» for foresatte og 10. klassinger i forbindelse med praksisdagene. Hensikten er at dere som skal søke til videregående skole skal få informasjon om hva vi kan by på.        

Julehilsen fra rektor

Da er det tid for juleferie og jeg vil gjerne takke alle elever og ansatte for innsatsen i læringsarbeidet i høst. Det har vært utrolig slitsomt og hektisk. Jeg vet at alle har hatt veldig mye å gjøre og dere har lagt ned en formidabel innsats!  

Planleggingsdag og skolefri fredag 20. november

 

Slik kan det være å ha hjemmeskole - og et par tips

        Vi har fortsatt hjemmeundervisning i uke 47 etter råd fra kommuneoverlegen. Det er enda ikke helt klart hvordan det blir i uke 48.

Ulrik og Tuva i Lierposten

  Ulrik Pharo Lohne og Tuva Pharo er to av våre elever som er blant landets beste i hver sin idrett- roing og håndball. I tillegg er de fetter og kusine.

Info til elever i karantene

  Smittesporingsteamet i Lier kommune har bedt oss om å formidle følgende til elever som er  i karantene:

Til toppen