Gjennomføring av Elevundersøkelsen

To hender trykker på PC tastatur - Klikk for stort bilde Christian Berset/Studio CB  Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse fra Utdanningsdirektoratet der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Ved St. Hallvard vgs gjennomføres den i år i uke 46 og uke 47.

Viken fylkeskommune har bestemt at alle trinn i videregående skole skal gjennomføre undersøkelsen. Det er frivillig for elevene å delta, men vi oppfordrer alle elever til å delta slik at skolen kan bli bedre.

Undersøkelsen er anonym. I år er det uke 46 og 47 som er satt av til gjennomføring her ved skolen.

Formål

Formålet med undersøkelsen er at elever skal få si sin mening om læring og trivsel på skolen. Resultatene lagres forskriftsmessig, og benyttes av skoler, skoleeier og den statlige utdanningsadministrasjonen som en hjelp til å analysere og utvikle læringsmiljøet.

Informasjon til foreldre og foresatte om Elevundersøkelsen.

Informasjon til elever om Elevundersøkelsen