Slik kan det være å ha hjemmeskole - og et par tips

Klikk for stort bildeHer er Kidd Jason og Andrea på Teams med Iben. Alle går i 2MUA. Privat     Vi har fortsatt hjemmeundervisning i uke 47 etter råd fra kommuneoverlegen. Det er enda ikke helt klart hvordan det blir i uke 48.

Klikk for stort bilde Iben Sirnes, 2MUA Privat Mange synes sikkert det er utfordrende og ensomt meg hjemmeskole mens andre synes det er helt greit.

Iben Sirnes i 2MUA er en av dem som trives med det og hun har et par tips!

- Jeg liker hjemmeskole godt! Jeg har god struktur, men savner selvsagt å være med vennene på skolen. Jeg vet at det er mange som ikke liker hjemmeskole så godt, da er det viktig å holde kontakten med venner og prøve å gå en tur i frisk luft hver dag i god avstand. Man kan for eksempel arrangere et Netflixparty på kveldstid– hvor man ser en film sammen med de andre i klassen digitalt og kommentere og diskutere.

Klikk for stort bilde T. Tandberg/St. Hallvard vgs  Rektor Kaia Erlandsen hører mye skryt fra lærerne om elevenes arbeid i den digitale skolen.

- Det er et meget godt og viktig tips Iben kommer med her, ha god struktur. Følg rutinene for vanlig fysisk skole ved å stå opp og spis frokost for så å være klar for aktiv deltakelse også digitalt. Og så håper jeg vi ses på skolen snart!

Tenger du noen å snakke med? Ta gjerne kontakt med skolehelsetjenesten enten på e-post eller telefon eller via vgsnurse på Snapchat.