Velkommen som Vg1-elev

For å få en trygg og positiv skolestart og et godt skoleløp ønsker vi å starte med en samtale med deg, foresatte og kontaktlærer. Vi ønsker at minst en av dine foresatte blir med på samtalen.

To elever i samtale klasserom - Klikk for stort bildeIllustrasjonsbilde T. Tanberg/St. Hallvard vgs

Informasjon om kontaktlærer samt tid og rom for oppstartsamtale blir sendt hver enkelt elev på SMS uken før skolestart, dessverre sent i uken da inntakslistene fra Viken ikke er klare før. (SMS'en blir sendt til nummeret som er oppgitt i VIGO).

Ditt første møte med skolen er altså en oppstartsamtale med kontaktlærer og foresatt(e) mandag 17., eller tirsdag 18. august.

Oppstartsamtale (PDF, 98 kB)

Elev-PC ordning

Ordensreglement

Reglement for utlån av lærebøker (PDF, 916 kB)

Etter at alle har hatt samtale, møter elevene i klasserommet sitt tirsdag 18. august, kl. 10.30. (Du får beskjed om hvilket klasserom du skal ha :-)

I løpet av første og andre skoledag blir det i tillegg til oppstartsamtalen:

• Omvisning på skolen
  • Bli-kjent aktiviteter
  • Utlevering av infohefte og skolesekk (gratis)
  • Utlån av lærebøker
  • Evt utlevering av leie-PC

Klikk for stort bilde

Klikk for stort bildeRektor Kaia ErlandsenVelkommen til St. Hallvard videregående skole

Vi ser frem til å få deg som elev hos oss og håper du vil få en fin og lærerik tid. Vi er mer enn hundre ansatte som vil legge forholdene til rette for at du skal trives og mestre utfordringer og slik oppnå maksimal læring som forberedelse til studier og yrkesliv.

Rektor Kaia Erlandsen

Følg oss på Facebook/Instagram: st.hallvardvgs