Ny nettadresse!

Vi får ny nettadresse torsdag 18. mars: viken.no/st-hallvard-vgs

Går du i 10. klasse og ønsker å bli mer kjent med St. Hallvard vgs?

Her får du informasjon om de ulike linjene på skolen vår. I tillegg til studiespesialisering har vi studiespesialisering med toppidrett håndball eller -fotball. Du kan også velge idrett eller musikk, dans eller drama. Du får studiekompetanse uansett hva du velger!

Klikk for stort bilde   

Studiespesialisering

Studiespesialisering er det største og mest tradisjonsrike utdanningsprogrammet ved St. Hallvard videregående skole. Her er valgmulighetene mange, og nye dører åpnes etter hvert.

Utdanningsløpet består av to programområder: Språk, samfunnsfag og økonomi eller realfag.

På Vg1 er alle fag fellesfag. Du velger bare om du ønsker tysk, fransk eller spansk som 2. fremmedspråk og om du ønsker T (teoretisk) eller P (praktisk) matematikk.

På Vg2 og Vg3 er det tid for fordypning - og her kommer mulighetene til å velge mellom mange spennende programfag.

Les mer om studiespesialisering Rådgiver Sabine Berg: Tel. 94 17 96 78

Les mer om studiespesialisering med håndball eller fotball Rådgiver Bjørn Harald Garfjell: Tel. 90 13 47 71

 

 

 

Idrettsfag

Liker du å trene og holde deg i aktivitet, samtidig som du ønsker å få generell studiekompetanse? Synes du at trening gir deg mestringsfølelse og energi, eller er du toppidrettsutøver? Da kan idrettsfag være noe for deg. Her får du sjansen til å kombinere idrett og skole, samtidig som du får mange muligheter til studier og spennende yrker i fremtiden.

Les mer om idrettsfag Rådgiver Bjørn Harald Garfjell: Tel. 90 13 47 71

 

Musikk

Som elev på musikk lærer du å uttrykke deg gjennom musikken, og bruke den til å kommunisere med publikum. Du får spille i ensembler sammen med andre elever, være med på konserter og forestillinger, og du vil lære å komponere og dirigere.

Les mer om musikklinja Rådgiver Kristin Nash: Tel. 41 68 15 18

 

Dans

Som elev på dans, vil du utvikle dine ferdigheter i dans og få erfaring med koreografisk arbeid. Du får utøve forskjellige sceniske danseformer og opparbeide deg en allsidig kompetanse innen dans. Som elev hos oss får du delta i forestillinger, både i og utenfor skolen.

Les mer om danselinja Rådgiver Kristin Nash: Tel. 41 68 15 18

 

Drama

Som elev på drama vil du utvikle deg som skuespiller og få undervisning i regiarbeid. Du vil delta i mange produksjoner, få innblikk i ulike teaterformer og arbeide med forskjellige rolletyper, både som skuespiller og regissør.

Les mer om drama Rådgiver Kristin Nash: Tel. 41 68 15 18

Til toppen